2 iul. 2014

Muzica si mancare de nota 10

Daca n-ai timp si bani sa strabati drumurile pana-n Turcia, nu-ti face griji, te poti desfata cu bogata traditie culinara a acestei tari chiar in orasul tau.

Indiferent ca optezi pentru healthy food ori specialitatile casei, ai de unde alege, un meniu imbelsugat iti sta la dispozitie. Ciorba de linte, kebab de vita cu hummus si salate asortate, Lahmacun, budinca de lapte sau orez, la preturi decente, te asteapta sa le degusti.

mixer amplificator, boxe de tavan, sursa de muzica si boxe pendante

Te poti rasfata cu preparate turcesti originale intr-o ambienta placuta, garantata de un sistem de sonorizare ambientala care cuprinde: un mixer amplificator de 60 W cu 4 intrari de Mic/Linie, o sursa de muzica profesionala ce are integrate Cd, MP3, tuner FM/AM, USB, SD card + telecomanda, difuzoare de tavan pe 2 cai, putere 15 W pe 100 V si incinte sferice pendante.

Sistemul conceput de AmroGrup, ofera, pe langa auditia excelenta, siguranta in functionare si cel mai bun raport calitate/pret.

Deci, pentru muzica si mancare buna cauta restaurant fast food Calif in Centrul Vechi, la intersetia Mihai Bravu cu Iancului si, mai nou, in Militari, chiar pe Bd-ul. Iuliu Maniu 12.

Eglenmek!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu